<

étel

New Nordic Cuisine I. rész  –  Dánia-Koppenhága

New Nordic Cuisine I. rész – Dánia-Koppenhága

Helyi termelőktől származó, idény hozzávalókból készült, újragondolt tradicionális ételek – ez a New Nordic Cuisine gasztro irányzat alapja. És ezt a témát járja körbe az azonos című, New Nordic Cuisine sorozatunk is. Különleges gasztro kalandra fel!
10 trükk az igazi food stylinghoz

10 trükk az igazi food stylinghoz

Izgalmasan kreatív, rendkívül változatos és részletekbe menően precíz és szép szakma. Ez a food styling, ahol a színes, illatos és finom végeredményt örömmel fogyasztja el bárki. 
Pho-tól a kutyahúsig – a vietnami konyha különlegességei

Pho-tól a kutyahúsig – a vietnami konyha különlegességei

Manapság egyre népszerűbbek a vietnami éttermek Budapesten, de az Európába eljutó receptek gyakran esnek át kisebb-nagyobb átalakulásokon. Braxátor Rebeka most viszont az igazi helyi ízekről mesél!
A magyar és ghánai konyha közös vonásai

A magyar és ghánai konyha közös vonásai

Csípős, szaftos, finom - csak éppen kecskéből készült? Ez is lehet egy fogás Ghánában, ahol a helyi konyha meglepő hasonlóságokat mutat a magyar ízvilággal. Az Utazó Nagykövetünk mesél kedvenc Ghánai ételeiről és italairól, kendőzetlen gasztronómiai őszinteséggel!