<

Gasztro

Szerző
Ország
Időtartam
Címkék
Szöveg
A magyar és ghánai konyha közös vonásai

A magyar és ghánai konyha közös vonásai

Csípős, szaftos, finom - csak éppen kecskéből készült? Ez is lehet egy fogás Ghánában, ahol a helyi konyha meglepő hasonlóságokat mutat a magyar ízvilággal. Az Utazó Nagykövetünk mesél kedvenc Ghánai ételeiről és italairól, kendőzetlen gasztronómiai őszinteséggel!
Mit együnk, ha Horvátországban nyaralunk?

Mit együnk, ha Horvátországban nyaralunk?

Ha horvátországi nyaralásra készül az ember, akkor vagy telepakolja a csomagtartót sörrel és ásványvízzel majd mindennap elmajszol pár májkrémes zsömit, vagy felfedezi az adott tájegység gasztronómiáját és megismerkedik a helyi éttermekkel. Mi ez utóbbira biztatunk mindenkit amihez Laslavic Tímea ad útmutatást. Figyelem, nyálelválasztásra alkalmas írás következik!