Ildie

Sziasztok!
Ildie vagyok Edmontonból, Kanadából. 2014 novemberétől lakom Kanadában a férjemmel és a cicáimmal együtt. Évekig készültünk a nagy költözésre, és összejött végül, amit természetesen...tovább nem bántam meg. Imádok itt lakni, imádom a várost, az embereket, a sokszínűséget.
Rengeteg félelemmel indultam a kalandnak, mert anno suliban minden évben a kitűnő bizimet az angol kettes rondította el, de a kedvemet a nyelvi nehézségek nem vették el, és már nem is tudják.
Vidám vagyok, amíg nem jön a tél, akkor a hó miatt leszek vidám. Képzelj el egy világot, ahol az emberek mosolyognak, vidámak, törődnek egymással. Úgy érzem megtaláltam azt a helyet a világon, ahol a törékeny tündéri lelkem biztonságban érzi magát.

Cikkeim

Főzés: Mi ugyanolyan, mi más Kanadában?

Főzés: Mi ugyanolyan, mi más Kanadában?

Külföldön sokan szeretnék reprodukálni az otthoni ízeket, azonban az alapanyagok hiányában gyakran nehézségekbe ütköznek. Most azonban a Kanadában élő Ildie cikkéből kiderül, hogy egy új ország új kulináris lehetőségeket is jelenthet!
Semmi közöm hozzá – Tolerancia és elfogadás Kanadában

Semmi közöm hozzá – Tolerancia és elfogadás Kanadában

Tegyük fel, hogy egy vaksötét szobában kell órákat eltöltened egy ismeretlennel, miközben tök jót beszélgettek a világ dolgairól, és a végére már-már összebarátkoztok. Aztán hirtelen felkapcsolják a lámpákat és látod, hogy az új haverod egy piercinges, tetovált, feltehetően más vallású, esetleg más nem identitású és más bőrszínű illető. Megváltozna a véleményed róla? Ildie mai cikkéből kiderül, hogyan is működik a tolerancia és az elfogadás Kanadában.
Szerzőink