Körömi Mária

8 év Peru után egy falatnyi Magyarország, majd átmenetileg irány Afrika. Ami elsősorban érdekel, az a való világ, és nem a turistáknak bemutatott idill.
Szociális munkásként dolgozom, ezért in...továbbkább ott vagyok, ahol a problémák és a szegénység.
Imádom a dzsungelt; ha kell, hangyát eszem és a földön alszom. Érdekelnek az ősi kultúrák és hagyományok, és persze az, amit az adott országok nem tesznek a magazinokba és a kirakatba. Elsősorban ezeket az ismereteimet kívánom megosztani veletek a Hello Magyarok-on keresztül.

Cikkeim

A város legjobb étterme

A város legjobb étterme

Lehet hamburgeres vagy egy igazi ínyenc hely. Lehet népszerű vagy alig ismert. Egy a lényeg: a legjobb legyen a városban. Összeállítás azokról az éttermekről Limától Luxembourgig, ahol szívesen hagyod ott a 10% borravalót.
Így raboltak ki négyszer Limában

Így raboltak ki négyszer Limában

Gyönyörű modern épületek, előkelő klubok, mesés parkok, pálmafák tövében padok tengeri kilátással. Körömi Mária írása után mégsem fogsz arra vágyni, hogy Limába költözz. Hogy miért? Szerzőnket is többször kirabolták, szétlőtték a zárját. De Peru fővárosában mindez: normális. A turisták pedig ezeket a veszélyeket megúszhatják, ha megfogadják a cikkben leírt tanácsokat!
Szerzőink