Márki Edit

Korábban sosem éltem külföldön,most Kambodzsában telepedtem le.Nincsenek korábbi pedagógiai tapasztalataim,a saját anyanyelvemen kívül más nyelvet sosem kellett komolyabban használnom a munkahelyemen....továbbJelenleg egy magánsuli ovisait oktatom angolul.Az elmúlt 5 évben vagy magamban,vagy kettecskén éltem kisebb albérletekben.Most egy családi házban lakom tizenakárhanyad magammal.Hogy mi lesz ebből!?!?...Ki tudja!De egy biztos,most már Siem Reap a városom!
Üdvözöllek a világomban!Igyekszem minél több ablakot nyitni neked!;-)

Cikkeim

Hello Suli! - Így kezdődik a tanév máshol

Hello Suli! - Így kezdődik a tanév máshol

Becsengettek! Na de mindenhol? Míg a magyar kisdiákoknak ma kezdődik a suli, utánajártunk, hogy mi a helyzet más országokban: Olaszországtól Kambodzsáig, az USA-tól Lettországig. És amúgy milyenek egy kisiskolás mindennapjai Magyarországon túl? Összeállításunkból ez is kiderül.
3 dolog, amiért szeretem Kambodzsát

3 dolog, amiért szeretem Kambodzsát

Egy újabb ország került fel a Hello Magyarok! térképére: Kambodzsa. Akinek a szemüvegén keresztül megismerheted a mosoly országát: Márki Edit. Írásából többek között kiderül az is, hogy milyen fizikai- és lelki változásokon megy keresztül az, aki Ázsiába költözik. 
Szerzőink