Mórocz Ági

"Saját életünk alakítása nem könnyű, de közel sem olyan nehéz, mint egy életen át menekülni saját magunk elől. Sebezhetőségünk elismerése kockázatos, de közel sem olyan veszyélyes, mint azoknak a dolg...továbboknak a feladása, amik sebezhetővé tesznek bennünket - a szerelem, egy párkapcsolat vagy a boldogság. Csak akkor fedezhetjük fel a bennünk lakozó fény végtelen erejét, ha elég bátrak vagyunk a sötétben kutatni utána." (Brene Brown)

"Owning our story can be hard but not nearly as difficult as spending our lives running from it. Embracing our vulnerabilities is risky but not nearly as dangerous as giving up on love and belonging and joy—the experiences that make us the most vulnerable. Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light." by Brene Brown

Cikkeim

Az alkohol ABC-je, avagy ezt és így isznak a világ körül: A-K

Az alkohol ABC-je, avagy ezt és így isznak a világ körül: A-K

Mit igyunk és hogyan? Hazai pályán ez nyilván nem kérdés, de ha külföldre merészkedünk, jó, ha tisztában vagyunk a helyi szokásokkal. Az alkoholfogyasztás egyébként is az egyik legfontosabb szociális alapvetés, ezért aztán összegyűjtöttük a nélkülözhetetlen tudnivalókat sörről, borról és töményekről is, hogy kevesebb meglepetés érjen a világban.
Itt nyaraltunk mi - 2016

Itt nyaraltunk mi - 2016

Azoknak, akiknek még hátravan, kedvcsinálóként, akik pedig már túl vannak az idei nyaraláson, nekik emlékeztetőül ajánljuk ezt a képösszeállítást arról, milyen szuperül is telt ez a nyár. Mutatjuk szerzőink hol nyaraltak! Szemezgessetek bátran az úti célok közül.
Szerzőink