Peti-Peterdi Réka

Errefelé úgy tartják, hogy mindenkinek van egy Los Angelesben született története. Hát nekem is van egy a tarsolyomban, de ha nagyon a mélyére nézek, tán találok majd ott többet is. Hisz 11 év elég id...továbbőt adott ahhoz, hogy megismerjem azt a várost ahova annak idején érkeztem idegenként idegenbe. Tapasztalatlanul, naivan, magyar szívvel.

Los Angeles-t az angyalok városaként ismeri egy nagy világ. Tőlem sok mindent elvett, ugyanakkor sok mindent adott. Ami jó dolog, hogy maga a város tovább nevelt. Bízom benne, hogy pozitív irányba. Példának okáért megtanított utazni, gondolatban is. A régen szőtt barátságokat is mindennél többre értékelni, tisztelni az országot, mely bölcsőm volt és hosszú éveken át nevelt. A távolból érzem erősen, hogy van a világnak egy olyan helye ahová egy láthatatlan zsinór folyton-folyvást visszahúz, ahová sok-sok ember visszavár.

Kedves olvasó! Utazz velem a következő hónapok során, hisz készülök neked bemutatni a várost ahol jelenleg élek.

Cikkeim

Kalifornia szemmel, Magyarország szívvel - beszélgetés Peti-Peterdi Rékával

Kalifornia szemmel, Magyarország szívvel - beszélgetés Peti-Peterdi Rékával

Talán csak akkor ismerjük fel, milyen értékes és jó hely is Magyarország, ha már nem ebben az országban ébredünk fel minden reggel. Talán Peti-Peterdi Rékának nem is kellett volna az Egyesült Államokig utaznia, hogy minderre rájöjjön, mert a vele készült interjúból süt, hogy mennyire szereti szülőhazáját. Talán épp ezért is elgondolkodtató lehet az oldalunk egyik legkedveltebb szerzőjével készült beszélgetésünk.
40+1 zene karácsonyra

40+1 zene karácsonyra

Sok volt már a "Last Christmas" és a "All I want for Christmas is You"? Itt van 41 dal, melyet szerzőink ajánlanak a figyelmedbe az ünnepekre. Csak indíts el az elsőt és egymás után jön majd a többi.