<

Satyrant

Sziasztok, 'Hello Magyarok' közösség:) A nevem Satyrant és Qatarról fogok Nektek egy mélyebb betekintést nyújtani:) 28 éves vagyok, és edzőként dolgozom, Qatarba 3 évvel ezelőtt jöttem ki. Azt hiszem,...tovább hogy az ittlétem sok mindenben segített, hogy jobban értsek egy nagyon távolinak tűnő kultúrát és világot, és remélem, az én tapasztalataim segíteni fognak azoknak, akik a Közel-Keleten akarnak rövid ideig dolgozni.

Cikkeim

Tabut döntünk! - Meleg helyzet Katarban

Tabut döntünk! - Meleg helyzet Katarban

Homoszexualitás és egy világ, amely megnehezíti az ottani másság életét. Mert melegnek lenni az arab világban, azon belül is Katarban, nem egy egyszerű dolog. Hangos gondolatok egy, a témát előrántó cikk kapcsán.
A pazarló luxus fővárosa: Doha

A pazarló luxus fővárosa: Doha

Egy emírség, amely olajának köszönhetően mindent megvehet, amit csak szeretne, és hát meg is vesz! A vezető olajországok egyik éllovasaként, Katar megállíthatatlanul építkezik, növekszik, fejlődik. Kérdés csupán, hogy valóban előre?
Kafala rendszer: intézményesített rabszolgaság?

Kafala rendszer: intézményesített rabszolgaság?

Szponzoráció=segítség, támogatás. E nemes szó több közel-keleti országban összemosódott a még érvényben levő Kafala rendszer lényegével: a külföldi, javarészt képzelten munkaerő jogainak megsértésével, visszaélésével. Satyrant most erről a világról osztja meg véleményét.