Som Andrea

Több mint 10 éve élek Nürnbergben a családommal. Német páromnak köszönhetően, elég hamar feltornásztam magam a túrista szintről az 'annyira azért már nem idegen" szintre. Valószínűleg ez csak azért si...továbbkerült, mert minden érdekel. Élvezettel hallgatom és iszom mindazt az információt, ami Nürnberggel, a frankokkal kapcsolatos. És igyekszem is megosztani mindezt a nagyvilággal.

Még egy nagy szerelem van az életemben, ez Bécs. Ez az a város, ahol éltünk, ahova szívesen visszajárunk és ahova visszatérni szeretnénk. Az ottani ismereteim is meghaladják a túrista kategóriát. A történeteim egy része nürnbergi, illetve bécsi vonatkozású. Na meg személyes is.

Cikkeim

Itt nyaraltunk mi - 2016

Itt nyaraltunk mi - 2016

Azoknak, akiknek még hátravan, kedvcsinálóként, akik pedig már túl vannak az idei nyaraláson, nekik emlékeztetőül ajánljuk ezt a képösszeállítást arról, milyen szuperül is telt ez a nyár. Mutatjuk szerzőink hol nyaraltak! Szemezgessetek bátran az úti célok közül.
Így dolgozunk mi külföldön – Képekben

Így dolgozunk mi külföldön – Képekben

Hogy tűzoltók lettünk, s katonák? Nem éppen. De lett belőlünk ingatlanügynök Hongkongban, pszichológus Svédországban és még sorolhatnánk. Szerzőink most megmutatják, mit is csinálunk mi: külföldön.
Szerzőink