Tárkányi Csenge

Tárkányi Csenge vagyok. 20 éves, kávé-függő, amatőr zumba táncos, valamint az utazgatás és Olaszország szerelmese. Az egyetemen nemzetközi tanulmányokat tanulok, de nem sokszor tudok a fenekemen marad...továbbni. Imádok utazós blogokon elmerengve álombeli utazásokra indulni, és remélem, hogy írásaimmal én is ilyen utazásokra invitálhatok másokat!

Cikkeim

8 dolog, amit imádtam Belgiumban

8 dolog, amit imádtam Belgiumban

Mi jut eszedbe Belgiumról? Na jó, a csoki. És még? Pedig még van legalább másik nyolc dolog, ami miatt könnyen megszerethető. Pontosabban hét. A nyolcadik Tárkányi Csengénél is a csoki.
Még mindig dübörög a Milánói Világkiállítás

Még mindig dübörög a Milánói Világkiállítás

Ha Milánó, akkor: Expo. Legalábbis október 31-ig. Addig tart ugyanis a Milánói Világkiállítás, amelynek fő témái: az egészség, a környezet és a fenntartható fejlődés. A májusban kezdődött kiállításra, amely közel 150 ország részvételével zajlik, Tárkányi Csenge is ellátogatott. Az ő élménybeszámolója következik.
Így nyaraltunk mi

Így nyaraltunk mi

Lassan véget ér a nyár, és az elmúlt hetekben mindenki a jól megérdemelt szabadságát töltötte. Mi is így voltunk ezzel, mutatjuk máris, hogy hol nyaraltunk. 
Szerzőink