Brigi

2014. tavaszán Svájc egy kis üdülőfalujába sodort az élet, ami megváltoztatta az életemet. Azóta nyaranta egy kis családi hotel recepciósaként élem mindennapjaimat a két ragyogó, türkizkék folyó közöt...továbbt fekvő városkában, szabadidőmben pedig új, felfedezésre váró helyekre utazom, lehetőleg melegebb éghajlatra, tenger közelébe. Imádok repülni, szeretem a spontán utazásokat, szeretek hosszú idő után visszatérni olyan helyre, ami sokan jelent nekem. Nem tudom, merre sodor még az élet, ezért magam is kíváncsian várom a jövő tartogatta írásaimat nektek.

Cikkeim

Amit szinte mindenki gondol Svájcról – és ahogy én látom

Amit szinte mindenki gondol Svájcról – és ahogy én látom

Minden országnak megvannak azok a jellemzői, amit egészen addig gondolunk róla, amíg oda nem utazunk vagy költözünk. Svájcról mindenkinek a csoki, a sajt, a havas hegyek és a bankok, meg a pénz jut eszébe. Ehhez képest milyen valójában az ország? Brigi már megtapasztalta, hiszen jó ideje az alpesi országban él.
Magyar kikelet, avagy hazajönni minden tavasszal

Magyar kikelet, avagy hazajönni minden tavasszal

A tavasz a megújulás időszaka, Briginek a hazatérésé. Neki nem a karácsony, hanem a kikelet hónapjai azok, amikor a legszívesebben van itthon. De úgysem az évszak vagy a hónap a lényeg, hanem az, hogy kikkel és hogyan tudja tölteni az ember azt a pár napot, mielőtt újra visszautazik oda, ahol él és dolgozik.
Vietnam kevésbé ismert csodái - Hátizsákkal Ázsiában II.

Vietnam kevésbé ismert csodái - Hátizsákkal Ázsiában II.

Sok pénz nem kell ahhoz, hogy jól érezd magad Vietnamban. Elég egy hátizsák, egy rugalmas terv, néhány jó barát, de ami legfontosabb: az idő. Ha nincsenek legalább heteid arra, hogy bejárd a Dél-kínai-tenger partján fekvő országot, könnyen úgy járhatsz, mint Brigi: a végén rájössz, hogy egyszer még vissza kell ide térned.
Szerzőink