SZERZŐI JOGOK

A hellomagyarok.hu honlap kiadója az OMG Publishing Kft. A hellomagyarok.hu weboldalon található minden tartalom az OMG Publishing Kft., illetve a megjelölt harmadik személy/ek (szerző/k) szellemi tulajdonának minősül.

A honlapon közzétett cikkek, fotók, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a kiadó, illetve a szerző kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ugyanez vonatkozik a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tétel egyéb módjaira is.

A hellomagyarok.hu-tól értesüléseket átvenni csak az oldalra való hivatkozással lehet úgy, hogy az átvevő az eredeti információt nem módosítja, és egyértelműen hivatkozik minden egyes közlésnél - a szerző nevével együtt-, a hellomagyarok.hu-ra.

Az OMG Publihing Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A hellomagyarok.hu domain név, valamint a hellomagyarok név szerzői jogi védelmet élvez.

A honlap tartalmát magyar és nemzetközi jogszabályok védik, jogosulatlan felhasználásuk büntető-és polgári jogi következményeket von maga után.

Az OMG Publishing Kft. célja, hogy hiteles, első kézből származó információkat közvetítsen, a tájékoztatásból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal.