<

Gasztro

Szerző
Ország
Időtartam
Címkék
Szöveg
Mi jön a Bocuse d’Or után?

Mi jön a Bocuse d’Or után?

Tele a média még mindig a lyoni gasztro világversennyel. Nem csoda, hiszen Széll Tamás és csapata a rangos 4. hely mellett két különdíjat is magáénak tudhatott. Bennfentes vendégszerzőnk az eseményről, lyoni élményeiről és úgy általában a magyar gasztronómia versenyképességéről ír most röviden.
Az alkohol ABC-je, avagy ezt és így isznak a világ körül: L-Z

Az alkohol ABC-je, avagy ezt és így isznak a világ körül: L-Z

Alkoholból sosem elég, de azért inkább csak mértékkel. Nemzetközi alkoholkalauzunk második részében L, mint Luxemburgtól indulunk és bemutatjuk további hat ország italozási szokásait. Ha annyit mondunk, hogy vodka, tequila és aperol spritz, akkor a felét már ki is találhattátok.
Az alkohol ABC-je, avagy ezt és így isznak a világ körül: A-K

Az alkohol ABC-je, avagy ezt és így isznak a világ körül: A-K

Mit igyunk és hogyan? Hazai pályán ez nyilván nem kérdés, de ha külföldre merészkedünk, jó, ha tisztában vagyunk a helyi szokásokkal. Az alkoholfogyasztás egyébként is az egyik legfontosabb szociális alapvetés, ezért aztán összegyűjtöttük a nélkülözhetetlen tudnivalókat sörről, borról és töményekről is, hogy kevesebb meglepetés érjen a világban.
Egyél úgy, mint egy görög!

Egyél úgy, mint egy görög!

Külföldi utazásainkban mindig ott a gasztronómiai kíváncsiság. És mennyire jó, hogy így van ez, hiszen annak révén is megismerhetünk egy nemzetet. Mint most a görögöt, a saját mediterrán étrendjével. Újabb ízkalandba vágtunk bele.