Cikkek innen: Belgium

10 teljesen átlagos élethelyzet Brüsszelben

10 teljesen átlagos élethelyzet Brüsszelben

Elfogyott a sampon? Semmi gáz. Csak vágj át az aktuális tüntetésen, focizz egyet a hajléktalanokkal és már irány is Németország, hogy emberi áron szerezd be a hajmosáshoz nélkülözhetetlen dolgokat. Rizs most mindenkit beavat a brüsszeli hétköznapokba.
Karácsonyi üzenet

Karácsonyi üzenet

Ajándékoktól roskadozó polcok, tömegnyomor az üzletekben. A karácsony velejárói. Mégsem ezekről kell(ene), hogy szóljon az ünnep. Hanem sokkal többről. Botos Zsuzsanna a belgiumi Brugge-ból kíván szép ünnepeket.
A normális kerékvágás után  - Az első munkanap Brüsszelben a párizsi terrortámadásokat követően

A normális kerékvágás után - Az első munkanap Brüsszelben a párizsi terrortámadásokat követően

Ez a hétfő egy kicsit más volt Európában. Brüsszelben például rendőrök razziáztak a pénteki, párizsi terrortámadásokkal kapcsolatban. De talán nem is ez, hanem az általános félelem volt az, ami a leginkább megijesztette a belga főváros lakosait. És a félelem az, amit a leginkább el akartak érni a pénteki támadások elkövetői. De akkor most hogyan tovább?
Magyarnak nem lenni külföldön

Magyarnak nem lenni külföldön

Az egész egy baráti ebéddel kezdődött Brüsszelben. A menü: pezsgő, vörösbor, pálinka, harcsapaprikás. A végeredmény: elgurul a gyógyszer. Benyomások, gondolatok és emlékek - röviden és szubjektíven.
Virágkarnevál belga módra

Virágkarnevál belga módra

Brüsszel és Debrecen. Mi a közös a két városban? Ádám Edina és a virágkarnevál. A belga változatra idén augusztus 13-16-ig kerül sor. Brüsszelben élőknek kötelezően választható program, a többiek számára pedig ajánlott a cikk elolvasása, ugyanis Edina gyorsan elment, lefotózta és most elmeséli, hogy mit látott.