Giccskarácsony, nagykarácsony

Giccskarácsony, nagykarácsony
Giccskarácsony, nagykarácsony

A karácsony szép, a karácsony jó. Akkor érzed, hogy egy kicsit mégis kezd ez a dolog sok lenni, amikor már mindent beleng az édeskés mézeskalács illata, vagy amikor már órák óta nem hallottad a 'Last Christmas'-t és magadban dúdolni kezded, mert hiányzik. A többi gagyi pedig úgy vesz körül, hogy már fel sem tűnik, mert valamiért karácsonykor ezzel az egész giccsáradattal elnézőbbek vagyunk. Olyan normálisnak tűnik az egész. Pedig nem az. Szerzőink decemberben megpróbálták józanon szemlélni a környezetüket és az alábbi förmedvényekre bukkantak:

Gaál Petra - Németország

Gyémánt szarvasok! Itt mintha a költő azt szeretné kifejezésre juttatni, hogy"vettem egy télikabátot, de nem tudom hordani, mert nincs elég hideg, pedig nagyon jól áll, de olyan hideg kéne hozzá, hogy a szarvasok is szilánkosra, csillogósra fagyjanak, de közben azért legyenek jól és legyenek boldogok, és egyébként is boldog karácsonyt mindenkinek!" - de ez csak egy tipp.

Itt nagyon népszerűek a malmok. Ebben a kisvárosban vagy három is van egymástól pár száz méterre (legalábbis ennyit találtunk keresgélés nélkül). A szemfüleseknek feltűnhet, hogy a malomnak nem csak a lapátja forog, de odabent is keringőznek a betlehemi szereplők! Csodálatos, lenyűgöző, bárányos!

Gál Kati - USA

Érdekes külsejű hóember zenés előadása. Minden gyerek ilyet szeretne a fa alá (nem).

Maximális R.E.S.P.E.C.T. Snoopy-nak és barátainak. 

Bencsik Rita - Hollandia

Valkenburg egy holland kisváros, ahol a karácsonyi vásár különlegessége, hogy a forralt bor és a sült kolbász elfogyasztása után nem csak az utcán barangolhatunk a karácsonyi díszek, sapkák-sálak, kézműves termékek, édességek standjai között, hanem a város alatti barlangrendszerben is kiélhetjük piacozási vágyunkat. Többek között ezeket a szimpatikus Mikulásokat is itt lehetett beszerezni.

Plusz egy rettenet az internetről:

Ideális viselet család karácsonyok alkalmával. Garantáltan legalább egy családtagnak VALÓBAN tetszeni fog.


Tetszett a cikk? Kövess minket!

Facebook • Youtube • Instagram  Twitter  LinkedIn  Google+

Tetszett? Oszd meg!

Ajánlott cikkek