Nálad vagy nálam?

Nálad vagy nálam?
Nálad vagy nálam?

Szegény olasz fiatalok harminc alatt szinte kizárt, hogy megengedhetik maguknak ezt a kérdést. Az olaszok eleve elég későn költöznek el otthonról, így volt ez már a sokat emlegetett gazdasági válság előtt is, most pedig hatványozottan is igaz a dolog. Emlékeztek még az olasz macsókra, akiknek reggel anya készíti oda a kávét meg a sütit az asztalra, és egyszemélyes ágyon alszanak a szülői házban?

Ők vajon hol kötnek ki?Ők vajon hol kötnek ki?(Fotó: Flickr/Andrea Donato Alemanno)

Az olaszok valójában mindig is szerettek autóban szexelni, gyakorlatilag minden városban megvan az a környék, ahol esténként szép katonás sorban parkolnak a bepárásodott üvegű autók. Ez a csodás hagyomány még a hatvanas években született, amikor az olasz kormány bezáratta a bordélyházakat, és jobb híján az autók kezdtek a szerelmi légyottok helyszíneként szolgálni.

Ami a földrajzi megoszlást illeti, a hátsó ülést leginkább Cagliari lakosai, másodsorban a milánóiak, majd őket követően a torinóiak kedvelik. A firenzeiek szeretnek leginkább a szabad ég alatt szeretkezni. A legexhibicionistábbak pedig a rómaiak, akiknek nem okoz gondot a városközpontban megejteni az aktust, kedvelt helyszín például a Colosseum. 

"Nálad vagy nálam?"

Képünk illusztrációKépünk illusztráció(Fotó: Flickr/Adriano Agulló)

Tetszett? Oszd meg!