Nyaralva angolul tanulni Máltán? A Maltalinguával ez lehetséges! 

Nyaralva angolul tanulni Máltán? A Maltalinguával ez lehetséges! 
Nyaralva angolul tanulni Máltán? A Maltalinguával ez lehetséges! 

Számos egzotikus helyre gondolhatunk, ahol csodásan lehet ötvözni a kellemest a hasznossal, de azok számára, akik a hatalmas élményen túl, elérhető repülőjegy árakban és rövid repülési távolságban is gondolkodnak, Málta egy biztos úti cél. Na de nem csupán ezért választják oly sokan! A Földközi-tenger közepén fekvő sziget ugyanis rendkívül népszerű az angolul tanulók körében.

Annak oka, hogy a hallgatók tudatosan, nyelvtanulási céllal utaznak Máltára, egyebek mellett, a 150 évg tartó brit fennhatóság hagyatéka, Málta kétnyelvűsége (máltai, angol), és a jó hangulatú, biztonságos, szórakoztató környezet.

Learn English under the Sun! – hangzik a Maltalingua felnőtt és junior nyelviskola mottója, és benne minden lényegit megragadtak. A Maltalinguát választók biztosak lehetnek abban, hogy a lehető legjobb kombinációt, a nyaralva tanulást választották, izgalmas tanórák, színes programok és felejthetetlen élmények kíséretében. Tartózkodjon valaki csak egy hetet, vagy töltsön Erasmusszal és egyéb ösztöndíj programmal több hónapot Máltán, mindenkinek érdemes megnézni a nyelviskola nyújtotta, kiscsoportos vagy egyéni angol nyelvtanfolyamait.

A nagy múltú Málta egyik felújított történelmi épületében található nyelviskola, festői kilátást nyújt a pezsgő St. Julian’s öblére. Kellemes, modern osztálytermekkel, ingyenes internetteremmel, recepcióval és könyvtárral várja tanulóit, valamint fő közösségi terével, a nagy tetőterasszal és az ott található úszómedencével, amelyben megmártózva igazán kiváltságos nyelvtanulónak érezheti magát bárki!

Maltalingua nyelviskola festői környezetbenMaltalingua nyelviskola festői környezetben Fotó: Maltalingua

Minőségi angol nyelvtanfolyamai mellett a Maltalingua szabadidős tevékenységek, csoportos kirándulások teljes csomagját, és különböző szállástípusok széles választékát kínálja.

Délutáni, esti programjai hetente változnak, így azok sem unatkoznak, akik több hétre jönnek a szigetre. Egyes programokra pár eurós transzfer vagy idegenvezetői díjat kell fizetni, de úgy választották ki ezeket, hogy senki ne verje magát nagy költségekbe. A listán szerepel többek közt borpince látogatás, tengerparti lovaglás, Valletta, Mdina városok látogatása idegenvezetővel, vízi sportok, barbecue összejövetelek, táncestek, különféle workshopok, hogy csak egy párat említsünk. A tanulóknak lehetőségük adódik befogadó családnál megszállni, ahol a legkönnyebben megismerhetik a máltai mindennapokat. 

Láthatóan az iskola filozófiája, hogy valós szituációkon, témákon keresztül a leghatásosabb nyelvet tanulni, és ezt a praktikusságot a hallgatók díjazzák leginkább, kik a tanteremben tanultakat a gyönyörű, mindig élettel teli szigetország utcáin rögtön alkalmazni tudják. Ebben rejlik a Maltalingua nyelviskola tanárainak és hallgatóinak közös sikere, akik az angol nyelvű kommunikáció fejlesztését egyöntetűen a mindennapi nyelvhasználati magabiztosság növelésében látják.

Hogy néz ki egy tanóra a Maltalinguában?

Akár kiscsoportban (max. 6 fő), akár nagycsoportban (max. 12 fő) tanul valaki, biztos lehet benne, hogy nem tankönyv ízű órák várják. S bár van tankönyv, az csupán segédeszköz a különféle témákhoz, mivel az órákon a beszéd kerül előtérbe, mellé pedig csoportszinttől függő nyelvtan párosul. A nyelvtannál a diákoknak maguknak kell rájönni a miértekre, maguknak kell felfedezni a mintát, hogy mikor melyik igeidő a helyes. Ezek begyakorlásához változó feladatokat kapnak, amelyeket külön házi feladat klubban beszélnek meg, így az órákon az interaktív feladatokon, szituációs játékokon és az új témák begyakorlásán marad mindvégig a hangsúly.  

Miért a Maltalingua?

  • Nincs foglalási vagy ügynökségi díj
  • EAQUALS tag
  • Magas minőségű oktatás
  • Iskolai úszómedence
  • Kávézó és tetőterasz
  • Jó megközelíthetőség
  • Nagyszerű iskolai hangulat
  • Angol tulajdonú és üzemeltetésű nyelviskola

Gyere és tapasztald meg te is, hogy a Maltalingua a legjobb angol nyelvtanulási élményt kínálja, versenyképes áron, bárhol a világon! Légy tagja a nyelviskola tanuló csapatának, alapozd meg vagy kamatoztasd angol nyelvtudásodat, és pózolj büszkén, hiszen valós tudással, tapasztalattal és rengeteg kellemes perccel lettél gazdagabb. Látogass el a Maltalingua nyelviskola oldalára és válaszd ki a számodra ideális tanfolyamot!


Tetszett? Oszd meg!