Egy luxusprosti vallomása

Egy luxusprosti vallomása
Egy luxusprosti vallomása

Hogy mi visz rá, egy a harmincas éveinek második felében járó, férjezett, magyarországi viszonylatban jó munkával rendelkező nőt arra, hogy külföldön luxusprostituáltként kezdjen el dolgozni, majd az így megszerzett pénzből próbálja a felhalmozódott hiteleit rendezni és viszonylag normális életet élni, az a következő bejegyzésből, a hölgy saját elmondása alapján kiderül. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy lehetőleg ne a tipikus azonnali előítéletekkel olvassuk el a cikket és alkossunk véleményt, mert a hölgyet személyesen ismerem, és a világ egyik legjószívűbb emberéről szól a következő cikk.

"Viszonylag fiatalon, 25 évesen mentem férjhez, egy akkori volt kollégámhoz. Hatalmas szerelem volt a miénk, szinte sose veszekedtünk, de még azt sem mondanám, hogy vitatkoztunk volna. Valahogy úgy éreztük, mintha tényleg megtalálta volna a zsák a foltját. Aztán valami mégsem működött. Bár mind a ketten 100%-ig megbíztunk a másikban és mindig mindent megbeszéltünk és a döntéseinket közösen hoztuk, mégis volt egy dolog ami valamilyen oknál fogva valahogy mindig tabu téma maradt. Ez volt a szex. A 10 évig tartó házasságunk alatt az egész dolog annyira ellaposodott, hogy már csak egy évben kétszer voltunk együtt. Egyikünk sem ment félre egyszer sem, tudom, mert ismertük egymást annyira, hogy azonnal rájöttünk volna.

Az egyik gyerekkori barátnőm kint él Németországban. Másfél évvel ezelőtt megbeszéltük, hogy kimegyek hozzá 10 napra egy kicsit kiszellőztetni a fejemet, és átgondolni az életemet, hogy hogyan merre tovább. A barátnőm tudta, hogy milyen házasságban élek, és azt mondta elvisz egy helyre, ahol talán egy kicsit feltöltődöm. Elvitt egy helyi swinger klubba. Először nagyon ledöbbentem, mert én ezelőtt ilyeneket még csak a pornófilmekben láttam. Figyeltem, szemléltem a dolgokat, nem akartam elhinni, hogy bizony én egy ilyen helyen vagyok. Egy kis idővel, és pár koktéllal később már azon vettem észre magamat, hogy én is benne vagyok a játékban, és olyan szexuális élményben volt részem, mint még eddig soha ezelőtt. Két nappal később a barátnőm megkérdezte, hogy van-e kedvem újra elmenni, és én beleegyeztem.

Mielőtt elindultam volna vissza Magyarországra a barátnőm megkérdezte tőlem, hogy mivel látta rajtam mennyire tetszett nekem ez a dolog, nem szeretnék-e ezzel pénzt keresni. Mert ha igen, akkor tud ebben segíteni, hogy teljesen biztonságos és jó körülmények között igen hamar nagyon nagy összegre tudjak szert tenni. Először persze azonnal rávágtam, hogy nem, de amint hazaértem minden megváltozott. A férjemmel leültünk beszélni. Mind a ketten tudtuk, hogy ez így már nem megy tovább, felesleges együtt maradnunk, így beadtuk a válókeresetet. Szerencsére nagyon gyorsan lezajlott, sikerült mindenben megegyeznünk, békével váltunk el egymástól. Majd az ezt követő 2-3 hónapban egyre nagyobb terheket kaptam a munkahelyemen, valamint nem tudtam kiverni a németországi élményeket a fejemből sem. Azon vettem észre magamat, hogy már nem tudom a lakáshitelemet fizetni, mellette volt egy személyi kölcsönöm, valamint egy autóhitelem is. Nem tudtam mit tegyek. Tudtam, hogy ha egy takarítást, esetleg gyermekfelügyeleti állást kapok külföldön, még abból sem tudom majd fizetni a hiteleimet. Így egyszer csak fogtam magamat, felmondtam a munkahelyemen és kimentem a barátnőmhöz Németországba.

Ő mindenben nagyon segítőkész volt. Csináltatnom kellett egy AIDS tesztet valamint, hogy nem vagyok HPV fertőzött és nincs semmilyen fertőző betegségem. Az ügynök aki által dolgozom, nagyon korrekt, csak a legelőkelőbb kuncsaftoknak közvetít ki. Az ügynökségnél feltétel, hogy a kuncsaft szintén rendelkezzen 6 hónapnál nem régebbi AIDS teszttel. Mindennek az az oka, hogy vannak férfiak, aki nem hajlandóak gumit használni. Akárhogy is nézzük, de a gumi sem véd meg mindentől.

Az első élmény lelkileg nagyon megviselt. Nem hittem el, hogy ezt tényleg én művelem. De utána megkaptam az összeget, amit a férfival töltött egy óráért kaptam. Annyit kerestem 60 perc alatt, mint amennyit otthon egy hónap alatt. Ekkor elgondolkodtam egy kicsit, de lelkileg még mindig szarul voltam. Láttam a férfi ujján a gyűrűt, belegondoltam, hogy otthon van egy feleség, aki várja haza, esetleg még gyerekek is vannak. Belegondoltam abba, hogy ha az én férjem velem tette volna meg mindezt, nekem ez hogyan esne. Mindezt elmondtam a barátnőmnek, aki erre az egészre csak annyit mondott, hogy ezt így nem lehet csinálni. El kell döntenem, hogy mit akarok. Ha nem akarom ezt az egészet, akkor most szálljak ki, mert később már nagyon nehéz lesz, és lelkileg beleroppanok. Tehát döntöttem, a pénz nagy úr. 

Az elmúlt 13 hónapban állandó kialakult vendégköröm lett, mindenféle nemzetiségű férfi, a világ különböző országaiból. Minden férfinek mások az igényei, a vágyai, mindenki mást akar. Ez az a munka, amiben a nő nem mondhat semmire sem nemet, mert nagyon sokat fizetnek a férfiak azért, hogy kielégítsük a legtitkosabb vágyaikat. Mivel már nagyon közel vagyok a  negyvenhez, az évek sajnos a testemen meglátszanak, így meg kellett kötelezően csináltatnom a melleimet, valamint egy zsírleszíváson is átestem. Már nem az a nő vagyok, aki két évvel ezelőtt voltam. A hiteleimből már nem sok van hátra, talán fél év és mindent sikerül kifizetnem. De, hogy azután mi lesz, merre hogyan tovább, azt nem tudom. Nyilván nem szeretnék luxusprostiként nyugdíjba vonulni, és jó lenne egy társat magam mellé találni, aki a szexben nemcsak egy játékszernek, egy tárgynak tekint. 

Nyilván, most így ismeretlenül mindenki elítél, és azt gondolja magában, hogy én választottam, én akartam, akkor ne sírjon a szám. Ez mind így van, én döntöttem így, az én életem, az én pénzem, amiért higgyétek el, hogy szó szerint kő keményen megdolgozom. Nem pazarlom a pénzemet, nem élek luxuskörülmények között, csak szeretném az életemet úgy rendezni, hogy majd egyszer végre tiszta lappal indulhassak neki újra az egésznek hitelek és anyagi gondok nélkül."

Képünk illusztrációKépünk illusztráció(Fotó: Flickr/Chiara Stevani)

Kérdések tabuk nélkül:


Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is!

Tetszett? Oszd meg!