The Epic Gust

Viki és lefi vagyunk egykori irodisták, akik már nagyon érezték hogy ideje váltani és az egymásra találás időzítése tökéletes volt, mert így együtt tudjuk megvalósítani álmainkat. Az a bizonyos Epic G...továbbust pedig egy thaiföldi kitesurf oktató álláslehetőséggel érkezett meg hozzánk. Mindössze fél éve voltunk együtt, amikor repülőre szálltunk, hogy a messzi Ázsiában folytassuk tovább, azóta pedig bejártuk a környéket. Voltunk Kambodzsában, Myarmarban, Balin, nyárra pedig hazalátogatunk európába, például Görögországba.
A tenger a mindenünk, így nem kérdés hogy ezt nekünk találták ki! Életünk nyaralás, a nyár és a meleg lételemünk, így a munka is élvezet. Viki az online állása mellett yoga oktató is lett, így mindketten az emberek öröméért dolgozunk, a boldog arcok a legnagyobb jutalmunk.
Általában 4-6 hónapot töltünk egy-egy országban, ennyi idő alatt szinte helybélinek számítunk, ez a tudás pedig igencsak értékesnek bizonyult, egy ideje már utakat is szervezünk az otthon élőknek. Hisszük, hogy utazni nem luxus és szeretnénk ha minél többen részesülnének abból a csodából, ami minket nap mint nap körülvesz. Ha Téged is érdekel, bátran keress minket! :)

Cikkeim

100 egyedülálló fotó – Pillanatképek a nagyvilágból

100 egyedülálló fotó – Pillanatképek a nagyvilágból

Turistaként sok mindent nem látunk egy-egy országból. A fő vonásokat megismerhetjük ugyan, de az apró finomságok, egy ország arcának redői, mindennapjainak pillanatai gyakran rejtve maradnak. Ezt pótoljuk most a több, mint 100 egyedülálló fotóval, elkapott pillanattal a világ különböző országaiból. Csak dőljünk hátra és élvezzük az utazást. Képekben. 
Ezt adta nekünk Thaiföld!

Ezt adta nekünk Thaiföld!

Thaiföld, a megbékélt és boldog emberek országa. Egy évet töltött ebben a kultúrában az Epic Gust, akik rövid élményvideóban köszönik meg a kapott perceket, a leszűrt tanulságokat és azt az éltető, eltanult thai mosolyt, mely tovább kíséri útjukat.
Szerzőink