The Epic Gust

The Epic Gust

Viki és lefi vagyunk egykori irodisták, akik már nagyon érezték hogy ideje váltani és az egymásra találás időzítése tökéletes volt, mert így együtt tudjuk megvalósítani álmainkat. Az a bizonyos Epic Gust pedig egy thaiföldi kitesurf oktató álláslehetőséggel érkezett meg hozzánk. Mindössze fél éve voltunk együtt, amikor repülőre szálltunk, hogy a messzi Ázsiában folytassuk tovább, azóta pedig bejártuk a környéket. Voltunk Kambodzsában, Myarmarban, Balin, nyárra pedig hazalátogatunk európába, például Görögországba.

A tenger a mindenünk, így nem kérdés hogy ezt nekünk találták ki! Életünk nyaralás, a nyár és a meleg lételemünk, így a munka is élvezet. Viki az online állása mellett yoga oktató is lett, így mindketten az emberek öröméért dolgozunk, a boldog arcok a legnagyobb jutalmunk.

Általában 4-6 hónapot töltünk egy-egy országban, ennyi idő alatt szinte helybélinek számítunk, ez a tudás pedig igencsak értékesnek bizonyult, egy ideje már utakat is szervezünk az otthon élőknek. Hisszük, hogy utazni nem luxus és szeretnénk ha minél többen részesülnének abból a csodából, ami minket nap mint nap körülvesz. Ha Téged is érdekel, bátran keress minket! :)
The Epic Gust
The Epic Gust

Szerzőink

x