Van egy közösségünk!

Van egy közösségünk!
Van egy közösségünk!

Végre elindult a hellomagyarok.hu. Talán most majd, több, mint fél év után, sikerül is kialudnunk magunkat. De persze tudjuk, hogy nem és jól is van ez így. Még van hova fejlődni, még rengeteg ötlet vár megvalósításra. De most mégis azt kérnénk, hogy egy pillanatig ne előre tekintsünk, hanem kicsit vissza – egészen odáig, amikor is elkezdődött a hellomagyarok.hu története. 

Minden egy papírlapon kezdődött...Minden egy papírlapon kezdődött...

Hogy miről szólt ez a fél év? Először is három, ránézésére teljesen különböző ember megismerkedéséről, majd éjszakákba nyúló együttgondolkodásáról, az elképesztő ötleteikről, azok kukában landolásáról, sok nevetésről, de nem fogjuk titkolni, legalább annyi „tányércsapkodásról”, „én többet veled soha az életben semmibe nem kezdek”-ről. Aztán szólt még végeláthatatlan Budapestre utazgatásokról, egy Kazinczy utcai (tökjóóóó :D) irodáról, a benne dolgozó kreatív emberekről, akik elhitték annak a háromnak, hogy a mágnestáblára firkált terveik működőképesek.

...és így folytatódott...és így folytatódott

Nincs weboldal pizza nélkül. Pármai sonkás és négy sajtos.Nincs weboldal pizza nélkül. Pármai sonkás és négy sajtos.

Munkával telt hétvégék, hol vegyük meg a kávét viták, irodába rendelt kaják, Bécsből vándorolt csokoládék, lemondott programok, kicsit elhanyagolt család és barátok övezik a hellomagyarok.hu indulását. Mégsem ez az, ami igazán számít, ez majd csak egy sztori lesz az unokáknak.   

A leginkább ugyanis, Kedves Olvasó, minden, amit itt látsz egyvalamiről szól igazán: több, mint negyven ember bizalmáról. Több, mint negyven fantasztikus, tehetséges, világlátott, sokat megélt emberről, akik még az út elején vándortársul szegődtek és újra és újra bizalmat szavaztak az oldalnak és egymásnak. Köszönet ezért.

Az elmúlt fél év alatt belőlük verbuválódott egy csapat, olyan emberekből, akiknek nagy része személyesen még nem is találkozott egymással. Ennek ellenére kialakult egy napi szintű kapcsolat, amelynek köszönhetőn nem csak egy oldal, hanem egymás életének részesei is lettünk.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Hello Magyarok! „nemcsak” egy sajtóterméket, hanem már indulásakor egy közösséget takar, ahol helye van mindenkinek, akinek mondanivalója van határon innen és túl.

Hiszünk abban, hogy a Hello Magyarok! egy országokon átívelő kapocs, amely összeköt bennünket, bárhová is sodort minket a szél a nagyvilágban. Az indulásunk egy jó sztori marad, de a történetünket együtt írjuk tovább.

Egyelőre egy weboldalon...


Köszönet ezért a csapatnak!

Tetszett? Oszd meg!