Vajda Bálint

Két év londoni kiterő utan, tavaly júliusban tértünk vissza feleségemmel az Egyesült Államokba. Ezúttal, mint friss zöldkartya lottó nyertesek. A meglévő családi kapcsolatok és a korábbi kellemes emlé...továbbkek miatt döntöttünk Denver mellett. Colorado-t nem sokan ismerik odahaza, nincs annyira felkapva, mint LA, New York, vagy Miami, ezért úgy döntöttem ideje bemutatni ezt a csodalatos, kultúrában és természetben is mérhetetlenül gazdag helyet.

Cikkeim

Jön a baba! De hogyan tovább? - Gyerekvállalás külföldön

Jön a baba! De hogyan tovább? - Gyerekvállalás külföldön

Fiú vagy lány? Rózsaszín vagy kék? És mi lesz a neve? Ez csak néhány kérdés azok közül, ami felmerül akkor, amikor gyereket vártok. Ha mindez egy másik országban történik, akkor még jöhetnek újabb problémák is: Ja, és az állampolgársága? Amúgy mennyibe is fog ez az egész nekünk kerülni? Mi a helyzet az ellátással? A Hello Magyarok! szerzői összefoglalták nektek, hogy mire készüljetek, ha jön a baba - külföldön.
Ha egy tök jó programra vágysz...

Ha egy tök jó programra vágysz...

Még mindig nincs késő, hogy nekifogj a tökfaragásnak. Vajda Bálint bemutatja, hogyan is lehet két perc alatt végrehajtani ezt a műveletet. Persze, egy kicsit csaltunk, de nem a csokiért. :)
S'mores - A tűzről pattant édes Amerika

S'mores - A tűzről pattant édes Amerika

Édes legyen, mint a csoki, a pillecukor és a keksz egyben. Forró legyen, mint a tábortűz. Az egész együtt pedig orgazmusként robbanjon a szádban. Ez a S'mores. Egy kis kerti sütögetés coloradói módra, Vajda Bálinttal.
Szerzőink