Pénteken tartja első rendezvényét a külföldi magyarok pártja

Pénteken tartja első rendezvényét a külföldi magyarok pártja
Pénteken tartja első rendezvényét a külföldi magyarok pártja

Sándor Mária lesz a pénteki Londoni Meetup vendége. Az Európai Alternatíva Párt első rendezvényére mindenkit várnak, aki érdeklődik az új párt és célkitűzései iránt. Az este folyamán Somogyi Péter, a párt elnöke ismerteti a március 15-re tervezett rendhagyó tiltakozó akció részleteit.

Londoni Meetup! #1 néven rendezi meg az Európai Alternatíva Párt a külföldi magyarokat képviselő új párt alakulóülését. A pénteken este hétkor a Magpie and Stump-ban. (18 Old Bailey, London EC4M 7EP). kezdődő rendezvényen ismertetik a kivándorlási kutatásuk részletes eredményeit, szó esik a párt céljairól, melyet a január végén befejezett közvélemény-kutatásuk eredményei miatt módosítottak is. 

Az est vendége az itthon fekete ruhás ápolónőként elhíresült Sándor Mária lesz. Azért esett Sándor Máriára a választás, mert Londonban és vonzáskörzetében ezrével élnek Magyarországról kivándorolt egészségügyi dolgozók, ápolónők, orvosok, szociális munkások.

A beszélgetést követően Somogyi Péter, a párt elnöke ismerteti a március 15.-re tervezett rendhagyó tiltakozó akciójuk részleteit. A meetupot követően a párt európai roadshowba kezd, melynek állomásai Berlin, Helsinki, Bécs és Brüsszel lesznek.Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is!

Külföldön élsz vagy szeretsz utazni és van egy jó sztorid? Legyél a szerzőnk!

Tetszett? Oszd meg!