Berki Nikolett

Üdv!
Öt hónapra indultam külföldre - több, mint három év lett belőle.
Nem tervezek néhány hónapnál előbbre, átadom magam a spontaneitásnak. Rengeteg élmény születik a last minute kirándu...továbblások alatt :) Nem tudom, mi lesz holnap, de pont ez benne az izgalmas! Majd holnap tudni fogom. Keresem az utam, próbálom feszegetni a határaimat. Érzem, hogy az élet többet tartogat annál, hogy a nagykönyvben megírt, jól ismert történeteket írjuk. Szóval most felfedezőúton vagyok :)

Cikkeim

A nagy vegetáriánus útikalauz I. - Európa országai

A nagy vegetáriánus útikalauz I. - Európa országai

Néhány éve gyakran még úri huncutságnak tartották itthon is, ha valaki vegetáriánus volt, ma már azonban világszerte egyre többen mondanak le a húsfogyasztásról. Amíg azonban egy vegetáriánus vagy vegán a saját környezetében ki tudja alakítani a saját szokásait, bejáratott helyei lesznek, addig külföldön nem ritkán nehézségekbe ütközhet. A HelloMagyarok! szerzői nekik állították össze az alábbi listát, mert míg sok ország  maga a földi paradicsom a vegetáriánusoknak, addig bizony néhány másik helyen elkel a segítség.
Itt nyaraltunk mi - 2016

Itt nyaraltunk mi - 2016

Azoknak, akiknek még hátravan, kedvcsinálóként, akik pedig már túl vannak az idei nyaraláson, nekik emlékeztetőül ajánljuk ezt a képösszeállítást arról, milyen szuperül is telt ez a nyár. Mutatjuk szerzőink hol nyaraltak! Szemezgessetek bátran az úti célok közül.
De mi lesz, ha...?

De mi lesz, ha...?

Menni vagy maradni? Változtatni vagy megalkudni? Nehéz döntések. Ha van, amit megtennél, de nem mersz belevágni, mert attól félsz, hogy mi lesz, ha nem sikerül vagy kudarcot vallasz, akkor Berki Nikolett mai írása éppen neked szól.
Szerzőink