Jani haverja

Magyar család vagyunk, 2011 óta élünk Albániában. 2005-ben kerültünk kapcsolatba az országgal, érdekelt, hogy mi van/mi nincs itt, eljöttünk, megnéztük, tetszett. Évről-évre visszajártunk turistaként,...tovább és 2011 óta itt is lakunk. Valami olyat szerettünk volna csinálni, amit más még nem csinált itt Albániában magyarként, ezért alapítottunk egy kis céget, amely a magyar-albán gazdasági és turisztikai kapcsolatokat koordinálja, segíti.
A HM oldalán is szeretnénk megosztani mindennapjainkat, melyek ebben a nem mindennapi országban telnek. :)

Cikkeim

Nőnek lenni mindenhol jó!

Nőnek lenni mindenhol jó!

Újra körbeutazzuk a világot, ma épp nőnapra váltva jegyet! Különböző országok és azok nőkről alkotott képe, nőkhöz való viszonyulása, és általában a nőnap kapcsán feltörő gondolatok foglalkoztatják újra a Hello Magyarok! fáradhatatlan szerzőit. 
Az alkohol ABC-je, avagy ezt és így isznak a világ körül: A-K

Az alkohol ABC-je, avagy ezt és így isznak a világ körül: A-K

Mit igyunk és hogyan? Hazai pályán ez nyilván nem kérdés, de ha külföldre merészkedünk, jó, ha tisztában vagyunk a helyi szokásokkal. Az alkoholfogyasztás egyébként is az egyik legfontosabb szociális alapvetés, ezért aztán összegyűjtöttük a nélkülözhetetlen tudnivalókat sörről, borról és töményekről is, hogy kevesebb meglepetés érjen a világban.