T Bacsa Judith

"A változatosság gyönyörködtet!" mondás mintha az életemről szólna. Voltam már annyi minden, s laktam már annyi helyen. Pedig nem vagyok az a "szabad madár" típus. Csak valahogy mindig úgy alakult. H...továbba még jól emlékszem, eredetileg jogásznak tanultam. De voltam óvó nénitől kezdve, irodai alkalmazotton át, autista gyermekekkel foglalkozó nevelő. Aztán valahogy visszataláltam az íráshoz, amit mindig is szerettem. S miután nagy nehezen elhittem magamról, hogy tudok írni, a kiadók is belátták, hogy így van; ily módon megjelent már néhány könyvem. Laktam Magyarország mind a négy égtáján, a szépséges Budapestet sem kihagyva. Jelenleg pedig az olasz csizma sarkában élek, egy nem igazán turistacélpont városban, Taranto-ban. Ha viccesen fogom fel, követtem "uramat, és parancsolómat". Kevésbé jókedvű napokon, örök újrakezdő vagyok a párom foglalkozása miatt. Az viszont biztos, hogy rengeteg szépséget, gyönyörű helyet, különleges egyéniségeket ismerhettem meg ennek köszönhetően. Megtanultam mindenben meglátni a jót is, elfogadni, tolerálni a legfurcsább helyzeteket, és embereket. Végül, de nem utolsósorban, nevelgetek két egy napon született, tökéletes kispasikát. Az ikrek a leggondosabban összerakott, legtöbb örömet nyújtó "projectjeim" ezidáig...

Cikkeim

Az olasz csizma zöld és kevésbé zöld sarka

Az olasz csizma zöld és kevésbé zöld sarka

Olaszország is beállt a környezettudatosságra törekvő európai országok sorába. Hozzáállásának két pólusát, ha úgy tetszik Európa csizmájának két sarkát mutatjuk be: egy igazán törekvő és egy nem annyira környezetbarát sarkat.
Gyermeknap a világ körül

Gyermeknap a világ körül

Hangosak, neveletlenek és vidámak, vagy éppen fegyelmezettek, önállóak, nyitottak – más neveltetés, más iskolai lehetőségek, de attól még gyerek a világ minden pontján gyerek marad! A Hello Magyarok gyermeknapi összeállítása!
Szerzőink