Mió Judit

Az óvodában 6 pettyes katicabogár volt a jelem, ahová egyébként 4 évig jártam. 2005-ben az érettségi után nem tanultam tovább, inkább gyorsan rendőrnek mentem, ahonnan 2012 nyár elején szépen, gyorsan...tovább és zökkenőmentesen leszereltem, majd rögtön neki is vágtam a nagy kalandnak és áttettem a székhelyemet az Őshazából az Egyesül Államok területére. 3 év, 3 állam, tömérdek emlék van a hátam mögött. Jelenleg New York Cityben élek és dolgozom mint babysitter. Azért jelenleg, mert nem tartom valószinüleg, hogy itt fogom a hátra lévő életemet leélni, viszont egyenlőre innen és az itteni dolgokról fogok tudósitani.

Cikkeim

Megérkeztünk vissza a jövőbe – Futurisztikus dolgok a világ öt országából

Megérkeztünk vissza a jövőbe – Futurisztikus dolgok a világ öt országából

2015. október 21., délután 4 óra 29 perc. Marty McFly és a Doki ekkor érkezik meg először a jövőbe. Bár a Vissza jövőbe filmek évtizedekkel ezelőtt készültek, sok dolog valóra vált belőlük, de legalább annyi nem. Szerzőink körülnéztek a világ öt országában, hogy milyen olyan futurisztikus dolgok léteznek ma, amikre még a filmek készítői sem mertek gondolni a '80-as években.
Habla español? – Avagy túlélni Amerikát

Habla español? – Avagy túlélni Amerikát

Hogyan indulj el Amerikába? Például úgy, hogy szerezz be egy spanyol szótárat, keress fel egy magántanárt, vagy iratkozz be gyorsan egy nyelvtanfolyamra. Gondolom nem pont erre a válaszra számítottal. Mió Judit azonban elmondja, hogy miért tedd ezt. 
Szerzőink