Sztogi

Évente nagyon sokan jönnek nyaralni a világ bármely pontjáról Görögországba, de ennek a gyönyörű a mediterrán országnak az igazi arcát csak kevesen ismerik meg az itt tartozkodásuk alatt.
Sz...továbberetném bemutatni bővebben az országnak azt az arcát amelyet csak azok ismernek akik több időt töltenek el Hellászban, és kapcsolatba kerülnek mindennapi színten a görög emberekkel.

Cikkeim

Őt választottam! – Párkapcsolatban egy külföldivel

Őt választottam! – Párkapcsolatban egy külföldivel

Valentin-napra időzítve szerzőink rövid betekintést engedtek a magánéletükbe. Érdekes és tanulságos történetekkel, személyes Bálint-napi gondolatokkal kapcsolódunk így be mi is a február 14-i ünnepbe. Boldog szerelmesek napját mindenkinek!
Egyél úgy, mint egy görög!

Egyél úgy, mint egy görög!

Külföldi utazásainkban mindig ott a gasztronómiai kíváncsiság. És mennyire jó, hogy így van ez, hiszen annak révén is megismerhetünk egy nemzetet. Mint most a görögöt, a saját mediterrán étrendjével. Újabb ízkalandba vágtunk bele.
Vergina, az első makedón főváros

Vergina, az első makedón főváros

Aigaiban, azaz a mai Verginában járunk, és múzeumkörútra fizettünk be. Többek közt II. Philipposz makedón király sírhelyét látogatjuk, miközben érdekes történelmi adatokkal gazdagodunk. Kellemes időutazást!
Szerzőink