Szerencsés Hella

2007 óta élek és dolgozok Párizsban (most már a környékén inkább), gyerekekkel dolgozom mint régi vágású nevelőnő. Magyarországon angol bölcsész szakos voltam, illetve kulturális menedzsment területen...tovább dolgoztam (Szegedi Szabadtéri Játékok). Gyerekkorom óta imádok írni, főleg fikciót, de most nagy örömmel osztom meg a történeteimet és látásmódomat a Hello magyarok oldalon, főleg a francia virtust és életmódot való ábrázolás céljából.

Cikkeim

Őt választottam! – Párkapcsolatban egy külföldivel

Őt választottam! – Párkapcsolatban egy külföldivel

Valentin-napra időzítve szerzőink rövid betekintést engedtek a magánéletükbe. Érdekes és tanulságos történetekkel, személyes Bálint-napi gondolatokkal kapcsolódunk így be mi is a február 14-i ünnepbe. Boldog szerelmesek napját mindenkinek!
Okosváros lesz Párizs?

Okosváros lesz Párizs?

A 2015-ös klímacsúcs helyszíne nem véletlenül lett Párizs. Egy környezettudatosságra törekvő világváros, ahol, mint látni fogjuk, számos törekvés elindult, és számtalan újabb fog következni! Kíváncsian várunk 2050 Párizsa!
100 egyedülálló fotó – Pillanatképek a nagyvilágból

100 egyedülálló fotó – Pillanatképek a nagyvilágból

Turistaként sok mindent nem látunk egy-egy országból. A fő vonásokat megismerhetjük ugyan, de az apró finomságok, egy ország arcának redői, mindennapjainak pillanatai gyakran rejtve maradnak. Ezt pótoljuk most a több, mint 100 egyedülálló fotóval, elkapott pillanattal a világ különböző országaiból. Csak dőljünk hátra és élvezzük az utazást. Képekben. 
Szerzőink