Mihálydeák Rita

Mindig is írni akartam, mindegy hogy miről csak "olvasva" legyek!

Minden országban tanultam valamit ahol eddig éltem: egy nyelvet, egy életstílust, egy receptet és ezeknek a listáját mé...továbbg tovább bővítem...

Szeretek utazni, új ízeket és tájakat felfedezni - de a szívem mélyén örökre egy erdélyi lány maradok aki elindult "szerencsét próbálni" !

Jelenleg Szicíliában élek és "szokom" a mentalitást, ami mellett- a civilizált országokból érkezőknek mint MI nehéz szó nélkül elmenni...

Cikkeim

Nőnek lenni mindenhol jó!

Nőnek lenni mindenhol jó!

Újra körbeutazzuk a világot, ma épp nőnapra váltva jegyet! Különböző országok és azok nőkről alkotott képe, nőkhöz való viszonyulása, és általában a nőnap kapcsán feltörő gondolatok foglalkoztatják újra a Hello Magyarok! fáradhatatlan szerzőit. 
Itt nyaraltunk mi - 2016

Itt nyaraltunk mi - 2016

Azoknak, akiknek még hátravan, kedvcsinálóként, akik pedig már túl vannak az idei nyaraláson, nekik emlékeztetőül ajánljuk ezt a képösszeállítást arról, milyen szuperül is telt ez a nyár. Mutatjuk szerzőink hol nyaraltak! Szemezgessetek bátran az úti célok közül.
Szicília rejtett kincsei: az Egadi-szigetek

Szicília rejtett kincsei: az Egadi-szigetek

Szicília a földi paradicsom, amit nem lehet fokozni – egészen addig, amíg meg nem látogatjuk a közeli Egadi-szigeteket! Türkizkék víz, frissen fogott tonhal, csendes strandok és sziklás partok. Mihálydeák Rita leírása egy varázslatos világról! 
Szerzőink